Skip to content Skip to footer
side2

Performans, Kalite ve Dayanıklılık

İspatlanmış cila ve parlatma çözümleri

“ARN ile takılarda bitiş, cila ve parlatma işlemleri, %100 otomatik bir şekilde makinelerimiz ile hatasız, insan gücüne ihtiyaç duymadan üretiliyor. Kuyum üreticileri ve cila atölyeleri makinelerimiz sayesinde minimum çalışan ile maksimum sonuçlar elde ediyor.”

Dünyanın ilk ve tek tam otomatik cila-parlatma makinesi olan ARN Alpha’yı, kullanıcılara sağladığı yüksek performans deneyimiyle ülkemizde satışa sunduk.

Uzun yıllar boyunca cila konusunda deneyim kazanmış, Türkiye’de ilk parlatma işlemlerini gerçekleştiren, takıya son dokunuşuyla farkını konuşturan usta Zaven Kasacı’nın sahip olduğu ARN Elektronik Cila Makinesi; hatasız cila ve bitiş işlemlerini gerçekleştiriyor. 

50 yıldır, babadan devraldığı kuyumculuk mesleğinin içinde bulunan Zaven Kasacı, dünyadaki ilk otomatik cila makinesi olan ARN Alpha’yı ülkemize sunuyor. İnsan elinde oluşabilecek hatayı sıfırlayan makinemiz, cila işleminde oluşan filtre kaybını da ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda, cila işleminde ihtiyaç duyulan masrafları yüksek oranda azaltıyor.

Mıhlama Ustası Berç Köroğlu ve Avrupa Genel Koordinatörümüz Fatih Durmuş ile yeni makinemizin tanıtımını gerçekleştiriyor, değerli ustalarımıza makinemizi test ettiriyoruz. 

ARN Alpha, çevre dostu özellikleriyle de öne çıkıyor. Parlatma işleminde kullanılan Siyanür yerine, kendi özel yıkama solüsyonu ile makinemiz sessiz ve sorunsuz bir şekilde üst düzeyde bir performans sergiliyor.

Subscribe for the updates!

Translate »
× Bizimle iletişime geçin